01.03.2010

Rezultatele Proiectului dintre Primăria Municipiului Timişoara şi GTZ

Proiectul de cooperare româno-german „Reabilitarea prudentă şi revitalizarea economică din Timişoara” între Primăria Municipiului Timişoara (PMT)

01.03.2010

Aprobare finală Plan Urbanistic Zonal - Malurile Canalului Bega

Prin Hotărârea Consiliului Local 27/26.01.2010 a fost  aprobarea Planul Urbanistic Zonal "Malurile Canalului Bega Timişoara". Acesta

04.01.2010

Iluminarea şi semnalizarea clădirilor istorice

Clădirile care au facut obiectul lucrărilor de reabilitare în cadrul proiectelor demonstrative vor fi puse

Str. Piaţa Plevnei, nr. 6 (zona de reabilitare urbană Iosefin)
» IMPRESSUM
Proiect de cooperare româno-german „Reabilitarea prudentă şi revitalizarea economică a cartierelor istorice din Timişoara” © 2006-2007
IMPRESSUM

Proiectul de cooperare româno-german
“Reabilitarea prudentă şi revitalizarea economică a cartierelor istorice din Timişoara“
(Centrul de reabilitare urbană Timişoara)
str. Ştefan cel Mare, nr. 2
Ro-300102 Timişoara


EXONERARE DE RASPUNDERE

Această pagină de web a fost întocmită cu deosebită atenţie. Proiectul de cooperare nu îşi asumă răspunderea pentru actualitatea, corectitudinea, caracterul de a fi complet al informaţiilor, sau calitatea acestora. Se exclude orice răspundere pentru daune care provin direct sau indirect din utilizarea acestei pagini de web, în afara cazurilor în care acestea sunt rezultatul unei acţiuni premeditate sau provin din neglijenţă gravă.
Proiectul de cooperare îşi rezervă dreptul de a aduce modificări, completări, de a şterge sau a opri publicarea unei părţi a informaţiilor sau oferta completă de informaţii pe o perioadă de timp limitată sau definitiv, fără un anunţ explicit în prealabil.
Conţinutul şi structurarea paginii de web a Proiectului de cooperare sunt protejate prin Legea dreptului de autor. Pentru utilizarea de informaţii şi date, în special texte şi imagini, se impune în prealabil obţinerea acordului din partea Proiectului de cooperare.

Link-uri externe

În oferta sa de pe Internet, Proiectul de cooperare a creat link-uri spre alte pagini de web. Proiectul de cooperare se distanţează în mod explicit de conţinutul acestor pagini spre care au fost create link-urile şi nu are nici o influenţă asupra acestor conţinuturi.
» realizat de DOW MEDIA